Dobrá vec sa podarila”Mozaika súdržnosti a vzájomnej pomoci”

01.september, 2014, 23:00

Pozvanka na otvorenie

Dobrá vec sa podarila…pozývame Vás na otvorenie vynoveného kruhového objazdu v Trnave

Kruhový objazd v Trnave, ktorý spája ulice Ružindolská, Suchovská a Moyzesova sa dočkal atraktívneho vzhľadu. Ošumelosť a spustnutosť vystriedala výnimočnosť. Zdobí ho umelecké dielo – Mozaika súdržnosti a vzájomnej pomoci.

Kruhový objazd v cestnej premávke symbolizuje spomalenie a bezpečnosť. A práve takýto cieľ spojil aj mnoho ľudí, ktorí priložili ruky k dielu, vymaľovali svoj kamienok a vložili ho do mozaiky zloženej z typických trnavských ľudových vzorov.

Blíži sa deň „D“. Nadácia Renáty Zmajkovičovej a občianske združenie Trnava Máme Naviac Vás pozývajú na otvorenie vynoveného kruhového objazdu, ktorý bude slúžiť nám všetkým. Slávnostné prestrihnutie pásky sa uskutoční 8. septembra 2014 o 13.00 hod. na kruhovej križovatke Ružindolská, Suchovská a Moyzesova v Trnave.

Dokázali sme spomaliť, zamyslieť sa, priložiť ruky k dielu…Dobrá vec sa podarila. Cieľom obnovy kruhového objazdu nebolo iba zatraktívnenie jeho vzhľadu, ale najmä spolupatričnosť a súdržnosť ľudí. Križovatka bude zdobiť Trnavu ako symbol bezpečnosti symbiózy ľudí.

Pozvanka na otvorenie1_Povodny stav133_a45