Poď za zdravím s Nádaciou Renáty Zmajkovičovej

01.máj, 2014, 23:39

PZZ_otvorenie

Kampaň sa oficiálne začína 16. mája 2014 o 13.00 hod. na Hlavnej ulici 1 v Trnave, kde bude pripravený deň plný športu, zábavy a prezentácia zdravých potravín.

Čo vás čaká? Príďte si skomponovať hudbu pomocou šliapania do pedálov bicykla či namixovať si zdravý nápoj vlastnou energiou. Okrem toho sa zabavíte so známymi osobnosťami športu, na veľkoplošnej obrazovke uvidíte naše spoty na ochranu života a zdravia a nielen to! Budete na nej môcť vidieť tých, ktorí naberú odvahu a odhodlajú sa urobiť niečo pre svoje zdravie. Veríme, že medzi nimi nebudete chýbať.

Programom vás bude sprevádzať predsedníčka nadácie Renáta Zmajkovičová, ktorú podporí mladá moderátorská dvojica. Spoločne vyspovedajú zaujímavé osobnosti z oblasti športu, ale i zdravej výživy.

To však zďaleka nie je všetko, čo pre vás Nadácia Renáty Zmajkovičovej pripravila. V spolupráci so Správou kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava poskytne všetkým obyvateľom – a nielen z Trnavy – možnosť cvičiť a urobiť tak prvý krok na ceste v starostlivosti o svoje zdravie.

Od 24. mája do 27. septembra 2014 bude každú sobotu v čase od 9.00 do 10.00 hod. vyhradený Atletický  štadión na ulici Jána Hajdóczyho v Trnave pre všetkých cvičenia chtivých občanov. K dispozícii vám budú profesionálni cvičitelia, ktorí vás budú sprevádzať na ceste k lepšej kondícii i zdraviu. Stačí si priniesť podložku na cvičenie, chuť a dobrú náladu. Cvičenie je určené pre všetky vekové kategórie, preto sa tešíme aj na rodiny s deťmi. Vstup je voľný!

„Poď si zacvičiť s Nadáciou RZ“